Microsoft licenser

Microsoft-licenser er aftaler, der giver brugerne rettigheder til at bruge Microsoft-software og -tjenester. Disse licenser kan variere i form af individuelle køb, abonnementer eller volumenlicensaftaler, afhængigt af brugerens behov og størrelsen af organisationen.

OEM-licenser

OEM-licenser følger med hardwareenheder som software, der allerede er installeret. De er normalt bundet til den specifikke enhed og kan ikke overføres til en anden computer.

Detail-licenser

Detail-licenser købes individuelt af slutbrugere fra detailforhandlere eller online butikker. De giver ret til at installere og bruge softwaren på én eller flere enheder afhængigt af licensbetingelserne.

Volume-licenser

Volume-licenser er designet til store organisationer eller institutioner, der har brug for at administrere mange licenser. Der er forskellige typer af volumenlicenser, herunder: åben licens, Enterprise Agreement (EA) og Microsoft 365 licens.

Abonnement-licenser

Abonnement-licenser giver ret til at bruge Microsoft-software i en bestemt periode, normalt på abonnementsbasis. Eksempler inkluderer Office 365-abonnementer, hvor brugere betaler en månedlig eller årlig afgift for adgang til Office-produkter og skybaserede tjenester.

Microsoft 365 til virksomheder

Microsoft 365 Business er en skybaseret IT-løsning, der forenkler virksomheders IT-behov, og forstærker datasikkerheden hos virksomheder.

Hos LicenseDesk kan vi skræddersy Microsoft 365 til Jeres virksomheds behov, så I kan passe Jeres virksomhed. Dertil tilbyder vi dansk support, uanset om der er tale om større problemer eller hvis en medarbejder blot skal have opsat e-mail på en smartphone.

Det smarte ved Microsoft 365 er, at virksomheder kun betaler for det antal medarbejdere der skal benytte løsningen. Dertil vedligeholder vi Jeres licenser, og I betaler en fast månedlig pris pr. medarbejder. Vi har både hjulpet selvstændige, men også virksomheder og uddannelsesinstitutioner med flere 1000 licenser.

Microsoft Office 365 til virksomheder