TeamViewer licenser

TeamViewer tilbyder en omfattende løsning til fjernsupport og online samarbejde, der gør det enkelt at levere support til dine kunder og medarbejdere uden fysisk tilstedeværelse.

Business licens

Business licens er tilpasset små virksomheder og selvstændige. Den giver adgang til de grundlæggende funktioner heriblandt fjernadgang og support til en 200 enheder.

Premium licens

Premium licens giver adgang til flere funktioner og support til 300 enheder. Den er tilpasset til mellemstore virksomheder og team.

Remote access licens

Remote access licens giver adgang til 1 licenseret bruger, som kan fjernstyre andre computere eller enheder ved brug af internettet. Med denne licens kan du installere software, fejlfinde og udføre handlinger på en ekstern enhed.

Tensor licens

Tensor licens er et fuldt tilpasset licens, der åbner op for avancerede funktioner heriblandt brugeradministration, integrationsmuligheder og rapportering.

Corporate licens

Corporate licens inkludere 500 enheder og er rettet mod store virksomheder og organisationer. Den er til Jer der har behov for avancerede funktioner, support og sikkerhed.

Med TeamViewers fjernsupport behøver du ikke længere at besøge kunder eller medarbejdere for at yde support; du kan forblive hvor du er og være klar til at hjælpe øjeblikkeligt. Programmet giver dig mulighed for at overtage styringen af en anden computer fra din egen, herunder kontrol over tastatur og mus. Dette er særligt nyttigt for at hjælpe hjemmearbejdende medarbejdere, personale på farten, kunder, partnere og forretningsrejsende.

Det er let både at downloade softwaren og guide andre gennem processen. For at overtage styringen af en enhed kræves blot ID og adgangskode fra den pågældende enhed. TeamViewer muliggør også virtuelle møder, herunder videoopkald, præsentationsmøder og telefonmøder.

Med TeamViewer kan du spare tid og rejseomkostninger samtidig med, at du sikrer support uanset din placering. Desuden er TeamViewer en sikker og bekvem måde at få adgang til en anden computer trådløst via internettet. Programmet giver også mulighed for filoverførsel.